Koor

Repetitie

Bent u enthousiast geworden door het zien van ons koor via deze website en houdt u van zingen? Kom dan vrijblijvend eens kijken en luisteren naar ons koor. U bent hartelijk welkom op de repetitie avonden. Als het u bevalt, dan kunt u overwegen om enkele weken mee te zingen zonder verplichtingen. Voor vragen hierover kunt u elk bestuurslid benaderen. Elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren wij in de grote zaal van het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden.

Verenigingsprofiel

Als u een uitgebreide omschrijving van Stereo wenst dan kunt u ons verenigingsprofiel hier downloaden.

Nieuwsblad Koorklanken

Met enige regelmaat verschijnt ons nieuwsblad ‘Koorklanken’. Een blad boordevol nieuws van ons koor, zoals terugblik op concerten en activiteiten, familieberichten van koorleden, jubilea van koorleden enz. Heeft u een artikel voor deze nieuwsbrief, mail of schrijf dit dan aan één van de bestuursleden.

Concert aanvragen 

U kunt HIER het formulier dowloaden voor het aanvragen van een concert. Vul het formulier in en stuur dit formulier naar mailadres secretaris@mannenkoorstereo.nl of naar het huisadres van de secretaris wat op dit formulier staat vermeld. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.